Aproape de target pe goodreads.com

Aproape de target pe goodreads.com

Salutare. Cand eram mic, citeam fara numar. Si cand am mai crescut am continuat sa citesc, mi-am dat insa seama la un moment dat ca o dadeam in bara. Aveam tendinta sa citesc aceleasi carti de mai multe ori, vezi colectiile de la Sven Hassel si Karl May, iar asta m-a tras in jos.

Cand mi-am dat seama, am rupt lantul vicios si am trecut mai departe. Intre timp insa, am pierdut aiurea niste vreme. De ceva vreme am reluat totusi cititul in varianta industriala, mai ales de cand m-am apucat sa fac recenzii.

Pentru anul asta, mi-am fixat pe goodreads.com un target de 40 de bucati pe care sa le citesc de-a lungul intregului an. Culmea sau nu, insa desi suntem abia in aprilie, sunt aproape sa-l fac pe fraier. Adica mai am circa 7 parti pana ajung la cele 40 de carti propuse.

Imi doresc sa le si depasesc si sa ajung la 50 sper daca nu si mai departe. Mai ales de cand m-a mancat undeva sa ma bag la scris si pe goodreads.ro si nu stiu daca ma tin balamalele. Ar trebui sa citesc sau cel putin sa scriu minim vreo 7-8 recenzii pe luna. E cam mult pentru mine si poate ca nu doar. Nu stiu, poate altii se descurca mai bine.

Daca aveam timp, daca aveam net cand eram la liceu… poate atunci eram si eu unul dintre influenceri. N-a fost sa fie atunci, e acum. Niciodata nu pare sa fie prea tarziu, sa speram.

Revin cu update cand ating targetul, pana atunci, ne putem imprieteni aici.

Aproape de target pe goodreads.com
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *