Articole esuate

Nu ma refer la alea pe care le ai frumos salvate in vreun editor de text si cand deschizi iti dai seama ca e blank. Nuuuu, nici nu e dureros mai ales si daca printre ele aveai vreo patru recenzii de carti.

Ma refer insa la articole care sunt esuate din start. Nu stiu care o fi cauza, insa parca nu reusesti sa le cresti. Adica te viziteaza muza, ai o idee smechera sau tu asa crezi si poftim, te apuci s-o pui pe foaie.

Foarte frumos. Problema apare insa cand ce ai tu in cap nu se pupa cu ce ai pus pe foaie. In capul tau arata intr-un fel articolul ala, pe foaie a iesit altceva. Apoi, ti se parea ca e tare si ca are substanta insa nu reusesti se pare sa pui feeling din asta si in scris.

Pentru cine a incercat sa compuna muzica e ca si cum melodia aia misto pe care o tot auzi tu in cap nu are nici o treaba cu ce iese din clapele/corzile/pad-urile etc. tale. Da?

Mai exista si un alt tip de articole, alea pe care le scrii, le pui deoparte si le recitesti dupa ceva timp. Acolo e si mai dureros si uite asa unele dispar pur si simplu. Nu de alta dar iti dai seama ca subiectul ala pe care tu il credeai smecher este pueril sau fumat. Ma rog, fumat s-ar putea sa fie tot ce scrii, asta e mereu un risc asumat. Cred cu convingere ca e ok sa tratezi un subiect fumat cata vreme o faci din punctul tau de vedere si intr-un mod original.

Nu conteaza cata lume a scris pe tema asta, conteaza cine esti tu si ce ai de spus, asta conteaza. Daca pui feeling in articol si e feeling-ul tau, cred ca este suficient.

Sursa imagine: pexels.com

Articole esuate
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *