Cat de marlan sa fii?

Oare cand or sa scape artistii sau vedetele reale sau inchipuite de gaze? Sunt cate unii de nu-i ajuta nici macar un flacon de orice pastile vreti voi pe tema asta. Bulangeala lor e maxima.

Da, stiu, fiecare avem parerea noastra despre noi, desigur ca este o parere buna, mi se pare normal. Cu siguranta este o parere mult mai buna decat ar trebui, ar trebui insa sa ne si prindem de asta. Nu te subestima, dar nici nu face viceversa.

In fine si acum si cu alta ocazie cand am mai fost blogger am interactionat cu diversi oameni. Mai un interviu, mai una alta, am luat legatura cu niste vedete sa le spunem. Nu vedete din alea de prima clasa ci niste vedetute, ceva de genul. Cred insa ca desi valorea lor era una de vedetute, ego-ul era mare, mare, mare cam cat aroganta americanilor.

Nu si prestatiile sau valorea declarata, cum ziceam mai sus. Atat de gazosi incat nici macar nu binevoiesc sa raspunda cate unii desi pariez ca au gauri in sosete. Da, stiu, articolul o sa miroasa a struguri acri dar nu e cazul. Nu de asta scriu, ca nu dau oricum nume sau asa ceva. E doar observatie. Mi se pare aiurea sa nu raspunzi mesajelor cata vreme sunt decente, sunt scrise cum trebuie, formularea e ok si asa mai departe.

Ce mi se pare si mai aiurea este sa vezi ca un om iti dedica o bucatica din timpul lui si din spatiul lui virtual pe care el il plateste (poate fara nici un avantaj) si tu, sa nu dai un amarat de like sau un si mai amarat de share.

Deci scrie omul despre tine, tu vezi articolul bine-merci dar treci mai departe. Nu te intereseaza ca e vorba de promovarea ta, te doare la banana si n-ai chef sa dai un share sa lasi un commment si asa mai departe.

E ca si cum cineva te saluta si tu nu saluti inapoi. E ca si cum cineva te lauda si tu nu spui un amarat de „multumesc”. Esti prea important sa faci asta? Sau crezi ca tu chiar esti cineva si atunci trebuie doar sa primesti si nu sa si dai ceva inapoi comunitatii?

Cat de marlan sa fii?
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *