Cum ajungi campion?

cum ajungi campion

Nu stiu cum ajungi campion, dar sunt sigur ca ei o stiu. Da, ei, campionii. Ma gandesc ca ar trebui sa existe pe undeva o tehnologie care sa le combine niste secvente mici de ADN astfel incat sa fie si pentru omul de rand. Ma rog, si ei au fost oameni de rand, doar ca ei au un mental mult mai smecher. Nu sunt neaparat mai inteligenti sau nu stiu, mai speciali.

Eu cred ca sunt doar mai ambitiosi, ca au un auto-control mai bun si ca au un cap care ii ajuta in orice situatie. Cine-si poate controla emotiile… se pare ca poate ajunge foarte departe. De asta imi place sa urmaresc discutii si chestii de genul asta cu diversi campioni, ca sa pot fura si eu ceva din experienta lor.

Ca atare, iti propun sa urmarim impreuna interviul cu Serena Williams de mai jos, un foarte smecher interviu, amuzant si interesant in acelasi timp, interviu in care Serene ne dezvaluie bucati din viata sa.

Cheia succesului? Poate asta „cand imi pun mintea sa obtin ceva, atunci obtin, indiferent de ce se intampla”. Cam asta zice pe la minutul 9:20. E clar? Mintea, mintea si iar mintea. Ea ne ridica, ea ne coboara. Ea ne creeaza realitatea ce ne inconjoara si noi tot nu stim s-o folosim. Ar trebui sa ne invete asta la scoala, nu alte porcarii.

Sursa imagine: captura de ecran youtube

Cum ajungi campion?
4 (80%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *