Cum ar fi daca oamenii ar depune oua?

Cum ar fi daca oamenii ar depune oua?

Ma rog, ovulul este un ou, dar nu la asta ma refeream. Ma refeream la un sistem de reproducere sa zicem care sa fie pur si simplu asemanator cu cel al pasarilor sau al reptilelor.

Ma uitam la tv si am vazut o mama sarpe care a depus ouale intr-un soi de vizuina apoi… tiraaaa! s-a dus pe apa sambetei. Mai exact, le-a plantat si apoi s-a dus si nu s-a mai intors niciodata.

Cum ar fi daca ar fi asa si la humani? Adica unul din ei, ori femeia, ori masculul, sa plaseze ouale si apoi sa stea noua luni, sa se uite la ele. Gen, sa fie intr-o clocitoare, sau incubator si cam atat. Sa nu mai fie nevoie sa-l care maica-sa in burta peste tot ci sa ramana acolo. Ar fi mai usor de carat un ou in sine decat un bebelus, nu?

Si sa-l pazeasca parintii cu randul, cand mama, cand tatal, pana creste si eclozeaza. N-ar strica sa nu mai fie nici prostul copiilor si sa devina independent de la nastere. Majoritatea puilor reusesc in maxim cateva luni sa fie pe cont propiu.

Cred ca mai putin pradatorii si mult mai putin… oamenii. Este adevarat insa ca viata umana este si foarte complicata. Un copil are de prins si carat dupa el un bagaj de cunostinte de mii de ani. Trebuie sa invete sa se descurce in societate, o societate ce nu este neaparat naturala, ci se petrece impotriva firii.

I-ar fi mult mai usor sa se descurce in padure sau ma rog, in natura, eu asa consider. Iar scoala ii complica viata si mai mult, in loc sa-l ajute.

Pana una alta insa… ia spuneti doamnelor, n-ar fi mai usoara varianta cu oul? ­čÖé

Sursa imagine: pexels.com

Cum ar fi daca oamenii ar depune oua?
5 (100%) 1 vote

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *