De unde rezulta ca bogatii sunt mai saraci decat saracii

De unde rezulta ca bogatii sunt mai saraci decat saracii

 

Dar saraci cu duhul sa zic asa. Da, e clar ca banul tot la ban trage si ala care are bani, ii pretuieste mai mult, fiindca el le cunoaste valoarea, el le-a gustat puterea si stie ce poti face cu ei si ce pot face banii din tine.

Dar… ce sa mai zic. Ma crucesc insa cand vad articole de genul. Este vorba despre nunta lui Messi, care Messi, s-a casatorit, ca tot omul.

Ca baiat bun ce e, ce s-a gandit el, ca tot ce primeste dar de nunta sa doneze unei fundatii din Argentia (daca am retinut bine).

Aha! pai atunci s-a stransa o suma uriasa, nu? Ca na, doar Messi a jucat fotbal toata viata lui, are prieteni numai fotbalisti si astia au bani. Doar na, si-a invitat si el colegii de la Barca si… pai nu?

Wrong again! Ia mai ganditi-va voi. Suma stransa a fost de… tineti-va bine, 10.000 de euro. Rotunjit, cam asta a fost suma stransa. Nop, nu dati vina pe mine, n-am gresit niciun zero, atat s-au strans.

Toate acele vedete au dat fix suma asta. De ce, ca n-aveau bani? Nu cred ca asta e scuza ci doar ca bogatii sunt mult mai carpanosi cand vine vorba de dat bani celor ce au nevoie, de a face donatii. Pe de o parte ii inteleg, cel putin fotbalistii e clar ca muncesc pe rupte pentru ei. Dar cred ca totusi cand ai niste posibilitati… foarte smecher ar fi sa-i ajuti si pe ceilalti.

Remember, ce dai aia primesti si s-au mai vazut sportivi faliti, ce traiesc din mila oamenilor, fara numar chiar.

De unde rezulta ca bogatii sunt mai saraci decat saracii
4.5 (90%) 2 votes

2 thoughts on “De unde rezulta ca bogatii sunt mai saraci decat saracii

  1. De fapt nuntile in occident nu sunt cu strigare de bani ca la romani, sa curga fara numar fara numar.
    O nunta la francezi se poate termina cu o contributie de 50-100 euro sau cadou undeva in banii astia, sau alta nunta intre prietene au strans bani pt donat la copii abandonati…

    Habar nu am de unde a ajuns goana asta in romania pt daruri uriase. Acum 100 ani cand nunta era la 20 ani si tinerii nu aveau nici de unele (nici pamant, nici lingura, etc), banii stransi erau folositi poate a se lua o bucata de pamant sa fie loc de casa, iar darurile completau batatura: linguri, oale, gaini/porc/oaie etc. ce mai dadeau bunicii sau vecinii.

  2. Da, de acord, dar tocmai pentru ca fiecare putea sa dea cat avea chef, tocmai pentru ca era vorb de donatie, banii nu le ramaneau mirilor, ma asteptam la contributii ceva mai serioase. Vorbim de oameni care castiga milioane de euro pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *