Disperati dupa viata?

Disperati dupa viata?

Noi oamenii suntem disperati dupa viata si e normal sa fie asa. Cred ca pe undeva insa si paranoia ne duce in directia aia. Da, de-a lungul timpului cand ne alergau tot felul de chestii cu tot felul de dinti, probabil paranoia aia ne-a prins bine, ea ne-a salvat. Si acum mai este cazul insa nu chiar asa.

In fine, citeam un articol de pe pandaplictisit despre un bunker anti-atomic. Pretul? Vreo 17.5 milioane de $. Cumperi jumatate din Bucuresti la banii astia, cu tot cu locuitori cred.

Si de ce au dat oamenii banii astia? Pentru ca ei au impresia ca pot supravietui. Eu ma indoiesc. Si daca ai avea la indemana un astfel de adapost, ar fi tot o inchisoare. Eu nu cred ca noi oamenii suntem facuti sa stam locului. Inca de cand am fost sutuiti in fund din Eden, am simtit nevoia sa umblam locului.

Sa ma ierte Dumnezeu, dar o inchisoare de lux, tot inchisoare este. Si cam asta ar fi. Imagineaza-ti, cum ar fi sa nu poti iesi din casa fiindca mori in caz contrar? Da, cei din inchisori stiu cum sta treaba, ce sa zic, insa Doamne fereste! Aerul ar fi contaminat, nu s-ar putea merge pe afara, ai avea mereu acelasi spatiu, cu aceeasi oameni la indemana. N-ar fi fun, sunt convins.

Nu mai zic de lumina soarelui, mai importanta pentru noi decat ne dam seama. Va mai aduceti aminte de acum vreo doi-trei ani, cand a fost o iarna fara soare, vreo luna a durat asta? Era toata lumea deprimata and shit. Chiar asa se intampla, sa stiti. Nordicii adica suedezii, norvegienii etc. au o mare problema cu chestia asta, sunt deprimati din cauza lipsei soarelui. Iar depresia este o boala groaznica, trust me.

O sa fie boala secolului atunci cand oamenii se vor hotara sa o ia in serios si o vor face cand se poate sa fie prea tarziu totusi. Fiindca nu te doare nimic, dar te doare totusi totul din cauza ei, asta e problema.

Disperati dupa viata?
4 (80%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *