Ironia sortii, era sa omoare cand voia sa ajute

Desi ziceam in alt articol ca nu prea mai sunt fan zicale sau clisee samd, de data asta trebuie sa folosesc una. Se spune ca „drumul spre iad este pavat doar cu intentii bune” si este adevarat, boss.

Dovada, articolul de mai jos, ce ne arata ca daca superstitiile sau credintele eronate au intaietate in fata creierului, avem o problema.

Care e treaba?

Pai pe scurt, o doamna in varsta din China, a zburat pentru prima data cu avionul. Din superstitie, pentru ca ii era frica, a aplicat un vechi procedeu chinezesc si a aruncat un pumn de monede intr-unul din motoare. De ce? Ca sa aiba noroc in timpul zborului.

Ai prins asta? Numai mie mi se pare ironic? E ca si cum ti-ai da cu acid pe fata ca sa te aperi de acnee, ceva de genul. Ma rog, exagerez un pic dar cred ca s-a inteles.

Ma intreb ce mai urmeaza sa faca, sa arunce un chibrit aprins intr-o incapere plina de gaze, sa se aseze in fata unei masini etc.?

Partea cea mai naspa mi se pare asta: nu numai ca murea singura daca nu se prindea nimeni de faza, dar mai luat cu ea si alte cateva sute de pasageri. Nu era de rahat? Eu zic ca da, era de foarte mare rahat sa se intample chestia asta. Din cauza prostiei uneia, mureau o gramada de alti oameni cu ea.

Sursa imagine: pexels.com

Ironia sortii, era sa omoare cand voia sa ajute
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *