Proteste prin risipe. Bravo!

Proteste prin risipe. Bravo!

 

Cautam ceva pe net cand pac, am dat de articolul asta de aici si mi-a crescut tensiunea instant. Ce spune articolul pai nu pre multe, doar ne arata niste fermieri francezi care au spart 100,000 de oua.

De ce? de prosti spun eu, in semn de protest spun ei. Pai bravo ma baieti, in Africa si in alte zone, nu mai vorbesc chiar si de Franta, oamenii mor de foame pe capete si voi protestati cu oua sparte. Stiti cum vine asta? Ca si cum te bati cu banca dand foc hartiilor de 100 de ron, din banii tai in timp ce altii nu au bani sa-si plateasca facturile.

N-am inteles chestia asta cu protestul la modul asta. Imi aduce aminte de marea foamete care bantuia prin lume prin anii ’30-40 cred, cel putin in Danemarca. Atunci fermierii aruncau laptele si animalele moarte pe camp sau le dadeau foc ca sa creasca pretul. O risipa uriasa facuta pe burta goala.

Adica in loc sa le dea saracilor, tot in semn de protest, nuuuuu, hai sa le spargem. E ca si cum vrei sa opresti violenta cu bate de baseball sau nu stiu, arunci cu vibratoare in prostituate. In fine, mie mi se pare o idee foarte proasta sa faci asa ceva si o risipa enorma.

M-as fi asteptat ca resursele si asa saracite sa le folosim cu cap dar se pare ca inca nu am invatat nimic.

Proteste prin risipe. Bravo!
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *