Telefonul care sa te protejeze de oameni care te plictisesc

Telefonul care sa te protejeze de oameni care te plictisesc

Ar trebui ca cineva sa inventeze o chestie de genul. Nu stiu cum, dar cand suna telefonul, pe motiv ca se plictiseste fraierul si n-are cu cine sa vorbeasca… zdrang, sa primesti mare alerta, ca sa stii, sa nu raspunzi.

Nu de alta dar exista riscul sa se intample asa ceva. Eu am patit-o de cateva ori, cand s-a trezit cate un prieten sa ma sune pe motiv ca nu prea avea ce sa faca. Nu stiu, era pe undeva si s-a gandit sa ma sune pe mine cat astepta nu stiu ce. Nu m-a enervat mai putin, fiindca vorbea doar rahaturi si nu-mi spunea nimic interesant.

Urasc cand fac oamenii din astea, fiindca mie nu-mi place sa vorbesc de-am pulea asa, doar ca sa deschid gura. Prietene, daca ai ceva de zis, atunci zi, daca nu, mai bine te abtii. Nu ma intereseaza glumele de doi bani si chestiile astea.

Small talk-ul e o chestie pe care eu o urasc din suflet, nu sunt deloc de acord cu asa ceva. Tocmai pentru ca oamenii vorbesc despre rahaturi, fac observatii simple si de prost gust, si nu e nimic interesant in treaba asta.

De asta prefer eu sa-mi tin gura si mi-ar placea sa aiba si altii aceeasi idee si sa termine cu tampeniile lor. Din pacate, toata treaba asta nu functioneaza si nimeni nu are de gand sa mai taie din ele.

Daca nu se poate inventa telefonul, poate se inventeaza oamenii care sa inteleaga ca nu e ok sa faca treburi din astea si ca nu e ok sa violezi verbal pe cineva doar pentru ca asa ai tu chef. Plm, nu e vina mea ca tu te plictisesti, deal with it. Daca esti afara nu stiu, baga-te in seama cu cineva, fumeaza o tigara, stai pe telefon, uita-te dupa gagici, fa altceva, ceva util.

Sursa imagine: pexels.com

Telefonul care sa te protejeze de oameni care te plictisesc
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *